Elérhetőségek - Ajánlatkérés

Döcke Pie. Minőség és Stabilitás

Cím: 05-555 Ruda (Poland),
Sosnowa 6.
Telefon:
+48882086218
+36702204986
E-mail:
info@dockepie.hu


Döcke Pie


A Döcke Vállalatcsoport az elmúlt 15 év egyik meghatározó éptőanyag gyártójává vált, és a 2005- ös piacra lépés óta magas minőségű termékeivel képes volt megbízható hírnevet szerezni. A Döcke Vállalat a bitumen zsindelyeken túl polimer burkolati elemekkel, homlokzatburkolati elemekkel, PVC esővíz elvezető rendszerekkel, valamint tetőtéri lépcsők gyártásával teszi versenyképessé kínálatát. A folyamatosan növekvő piaci részesedés két alapvető eleme a magas termékminőség és az ügyfél igények színvonalas kiszolgálása.

A Döcke Vállalatcsoport a termékek előállítását három gyáregységben végzi, több mint 200.000 m2 területen. A munkavállalók száma eléri az 1000 főt, valamint Európában és Oroszországban több mint 80 forgalmazó és több, mint 1000 értékesítési pont biztosítja a termékek elérhetőségét. A Döcke  csoport éves termelési kapacitása 12 millió m2 bitumen zsindely, 10 millió m2 siding burkolati elem, 3 millió m2 homlokzatburkolati elem valamint 5 millió folyóméter vízelvezető rendszer. Az összes termék  a világon alkalmazott szabványok szerint készül. A vállalat minőségbiztositási rendszere megfelel a nemzetközi ISO 9001:2008 és IQNET követelményeinek. Használjon Ön is tetőburkolatként bitumen zsindelyt a hozzá tartozó biztonságot nyújtó alátétlemezekkel, szigetelő rétegekkel.


A Döcke vállalat második gyáregységével megvalósult a „ház feldíszítése a pincétől a padlásig” ötlet. Az európai mérnökökkel és tervezőkkel együttműködve a Döcke vállalat SBS módosított zsindelyeket kezdett gyártani. A potenciális vásárlók és a piaci igények alapján egy teljes szortiment került bevezetésre bitumenzsindelyekből, tetőburkolatokból, amely a piacon egyedülálló kínálatot biztosít. Fő cél olyan könnyen felszerelhető tetőfedő anyagok gyártása, amely gazdag színpalettával és érdekes formájú zsindelyekkel rendelkezik, melyek közül néhányat más gyártók nem képviselnek.

Miért jó választás?

  • Minőség és az ár stabilitása
  • SBS módosított bitumen használata
  • Egyedülálló kettős ragasztórendszer alkalmazása
  • Könnyen eltávolítható szilikonnal bevont védőfilm
  • Egyedi geometria és színsémák
  • Könnyű és egyszerű telepítés
  • Magas hőállóság és akusztikus kényelem
  • Tartósság és színállóság
  • 50 év garanciaVissza az előző oldalra!
Döcke Pie. Minőség és Stabilitás - Magyar