Elérhetőségek - Ajánlatkérés

Döcke Pie. Minőség és Stabilitás

Cím: 05-555 Ruda (Poland),
Sosnowa 6.
Telefon:
+48882086218
+36702204986
E-mail:
info@dockepie.hu


Üvegkorlát rendszerek


Üveg korlát

gyakorlatilag korlátlan hozzáférést biztosít számunkra a fényhez. És ez egy hatalmas plusz. Az átlátszó lap azonban lehetővé teszi, hogy a szomszédok és a járókelők pontosan meglássák, amit nem akarunk, hogy látható legyen :)

 

A tejüveg egy kis intimitást nyújt számunkra, de - mindig valamint valamiért - kevesebb fényt enged be a házba. Összeszerelés szempontjából kínálunk síneket (a sín, amelyre a korlát fel van szerelve, szintén színezhetjük), rotulákat (pontrögzítés) és oszlopokat (négyzet alakú és kerek).

 

Rozsdamentes acél korlát

Kétféle acélt használunk. Rozsdamentes acél (AISI 304), rendkívül ellenálló, ami garantálja a tartósságot. És saválló acél (AISI 316), amely tökéletesen helytáll a szennyezett levegővel rendelkező nagyvárosokban és a tengerparti városokban, ahol a levegő magas fokú sótartalmú. Az ügyfél kívánságainak és igényeinek megfelelően az acél lehet szatén (matt) vagy polírozott (kiváló minőségű, nagy ellenálló képességű).

Képzett szakembereket alkalmazunk, akik segítenek Önnek a projekt minden szakaszában. Remek, kreatív grafikusaink vannak, akik képesek teljesíteni a legőrültebb elképzeléseket. A fejedben született ötletek átkerülnek a 3D-technológia meglehetősen gyakorlati talajára, amelynek köszönhetően megnézheted, "hogyan nézne ki a való életben". Javasolni fogjuk a legjobb megoldásokat, amelyek az ügyfél egyéni igényeihez igazodnak.

 

Mi különböztet meg minket másoktól?

Először is: megbízhatóság és a legmagasabb minőségű termékek. Az otthonunk, a válaszfalak vagy a korlátok anyagának megválasztásakor nem csak esztétikájukra, hanem funkcionalitásukra, tartósságukra és karbantartásukra is figyelemmel kell lenni. Termékeink mindezekkel az előnyökkel rendelkeznek. Karcállóak, ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, továbbá könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Szinte tökéletes állapotban sok évig fognak tartani. Anyagok, amelyekből termékeink készülnek, a legjobb minőségű rozsdamentes acél, edzett üveg, a legjobb festékek.

 

Másodszor: innováció és új perspektíva. Munkatársaink tapasztalattal rendelkező, de ötletekkel teli nyitott gondolkodású fiatalokból állnak. Szeretnénk egyedi dolgokat létrehozni. Termékeinkkel az otthoni belső tér agresszív és egyedi megjelenést mutat. Mondhatni, hogy "kiemelkednek a tömegből".

 

Korlátjaink nemcsak a háztartás tagjainak biztonságát biztosító elemek - bár ez kétségtelenül nagyon fontos funkciójuk. Ez is meghatározza a gyönyörű belső teret. A jól elkészített korlátok vagy válaszfalak fantasztikus díszítőelemek lehetnek. A belső térben alkalmazott üvegmegoldásoknak (csúszó üvegajtók, válaszfalak, a félemeleten lévő üvegkorlátok) köszönhetően tágasabbá és ugyanakkor elegánsabbá, könnyebbé válik. Ezenkívül a dekor acél és üveg elemei tökéletesen illeszkednek az ipari divatba.


Választék
Vissza az előző oldalra!
Döcke Pie. Minőség és Stabilitás - Magyar