Elérhetőségek - Ajánlatkérés

Döcke Pie. Minőség és Stabilitás

Cím: 05-555 Ruda (Poland),
Sosnowa 6.
Telefon:
+48882086218
+36702204986
E-mail:
info@dockepie.hu


ZsindelyekDöcke PIE Bitumen Zsindelyek

A Döcke PIE bitumen zsindely választék három sorozatból áll: PREMIUM, STANDARD és EUROPA, valamint hat különböző vágásminta és több, mint 50 féle szín teszi gazdaggá a kínálatot

A Döcke PIE zsindelyek fő előnye, amely megkülönbözteti a versenytársaktól egy szabadalmaztatott technológia, melyet „Bitumenes ragasztott hegesztésnek”, Bitumen welding adhesive lock-nak neveznek.

A tesztek azt bizonyítják, hogy a Döcke „lock” 9-szer erősebb az amerikai és 3-szor erősebb az európai zsindelyeknél alkalmazott módszernél. Ez a technológia professzionális tetőfedők által került jóváhagyásra és mindhárom zsindely sorozatban megtalálható.


Magas európai minőség

Garantáljuk a folyamatosan magas minőséget és a szükséges mennyiségű termékek rendelkezésre állását a főszezonban, a legjobb beszállítók nyersanyagainak és a legmodernebb olaszországi és amerikai berendezéseknek köszönhetően.


A minőség és az ár stabilitása

Üzemünk Oroszországban található, és alapanyag beszerzésünk nem függ a világpiaci alapanyagár változásoktól, ezért tudjuk biztosítani az állandó magas minőséget és a stabil árakat.


Az sbs-módosított aszfalt használata

PREMIUM sorozatú zsindelyeink SBS modifikált alapanyagból készülnek. A modern polimer aszfaltmodifikátorok, amelyeket a mátrix előállításához használunk, kiváló elaszticitást és fagyásállósági tulajdonságokat biztosítanak. A felrakás során nincsenek törések a kanyarokban és az ívekben.


Az egyedülálló kettős ragasztórendszer alkalmazása

A kivitelezés rendkívüli konzisztenciájának biztosítása érdekében nem csak a hagyományos ragasztószalagot alkalmazzuk a zsindely "fülekre", hanem egy továbbit az elülső oldalon is. A ragasztó rögzíti a zsindelyfüleket annak érdekében, hogy megakadályozza a szakadásukat erős szél esetén. A ragasztót 170 ° C-os hőmérsékleten alkalmazzuk. A technológia szabadalmaztatott, és jó ragasztóerőt biztosít. Egy könnyen eltávolítható szilikonozott film védi az alap ragasztóréteget. A film egy mozdulattal eltávolítható, és jelentősen csökkenti a kivitelezési időt.
A "szél hatása" tesztjei azt mutatták, hogy a Döcke zsindelyek ragasztása 2-szer erősebb, mint más zsindely-gyártóké.


Könnyen eltávolítható szilikonozott film

A film eltávolítása a felrakás előtt 40%-kal gyorsabb a szilikon bevonatnak köszönhetően. A filmet egy mozdulattal távolítják el, anélkül, hogy szélsőséges hő hatására felszakadna. Így jelentős munkaidő takarítható meg.


Az egyedi geometria és színsémák

A legjobb olasz, német és amerikai tervezők részt vettek a Döcke zsindelyek kidolgozásában, figyelembe véve a vásárlók preferenciáit. A különböző színű háromdimenziós bazaltszemcsék alkalmazásának köszönhetően a "háromdimenziós árnyalatú" gyűjtemények és a "sima játék" opciók közül választhat. Az exkluzív zsindelyformák egyedülállóak és számos lehetőséget kínálnak az egyedi tető megvalósításához.


Zsindely tájolása a telepítés során

A zsindelyek felületén különleges hornyok találhatók, amelyek segítenek a zsinegnek egy másik irányba történő közvetlen irányításához, ezáltal csökkentve a telepítési időt. Ez megkönnyíti a szakemberek munkáját.


Hőállóság és akusztikus kényelem

Az ásványi töltőanyag gondosan kiszámított mennyisége, amely a tetőburkolat keretét képezi, lehetővé teszi a zsúpok instabilitásának elkerülését jelentősebb tetőlejtés esetén a nyári időszakban. Ezen kívül megakadályozza a foltok és a kellemetlen szagok megjelenését egy forró napon. A tetőfedés hatékonyan csillapítja az eső és a jégeső zaját, így akusztikus kényelmet biztosít.


Tartósság és színállóság

A természetes bazalt granulátumok keveréke biztosítja az aszfalt polimer vegyülettel való nagyfokú tapadást. Lehetővé teszi a granulátum leesésének elkerülését például tavasszal, amikor a hó megolvad. A "Stabifest +" szín 800 ° C-on történő alkalmazásával a bevonat rezisztens ultraibolya, tartós és fényes.


50 év garancia

A Döcke Extrusion Company szabadalmaztatott ZEITech® gyártási folyamatának köszönhetően tökéletesítette a termelést, és 50 évig biztosítja a hibák hiányát. Kevés gyártó kínál ilyen garanciát termékeire.Vissza az előző oldalra!

Döcke Pie. Minőség és Stabilitás - Magyar